maanantai 12. syyskuuta 2011

Heikko on tämänkin norsun muisti

Eilisestä toisesta puolikkaasta en muista paljoa. Mutta ainakin viimeisen suoran wheelaus kilpailu oli mukava. Jokaisesta wheelatusta "esteestä" sai pisteen. Kukaan ei tainnut päästä koko suoraa yhdellä renkaalla, mutta hyvin lähellä se kyllä oli. Oma enkka taisi olla 3 pistettä, kun valmentaja oli sanonut että 5 pistettä pitäisi saada.

Tämä lisäksi treenattiin porttia. Miten huono voinkaan olla siinä. Mitä enemmän mietin ja yritin tehdä ohjeiden mukaan, sitä huonompi olin. Siis ohjeet oli varmasti hyviä, en vaan osannut toteuttaa niitä. Kysyin muilta että millä äänellä ne lähtee ja he sanoivat että ensimmäisellä. Mitä ihmettä? Olin lähtenyt ensimmäisellä ja aina pusken päin porttia. Pian selvisi että ensimmäisen äänimerkin kuultua, kuuluisi ylävartalon lähteä liikkumaan eteenpäin. Polkeminen alkaa vasta kun portti tippuu. Tai sanotaan että kolmannella äänimerkillä jos aloittaa niin portin tippuessa on varmaan valmis.

Eilen mietin kuinka olinkaan niin jäätävän huono portilla. Nyt kirjoittaessa tajusin etten kertaakaan katsonut porttia. Kai sitä voi silleenkin lähteä, mutta itse puskin porttia vasten vaikka se ei ollut vielä tippunut. Ainakin on selvää, että porttia pitää treenata paljon. Porttitreeniin oli apuna kellosysteemi, joka mittasi ensimmäisen 5 metrin ajan. Itse en katsonut kelloa kertaakaan, mutta paremmille kuskeille kellosta taisi olla hyötyä. He kokeilivat erilaisia juttuja ja kello kertoi mikä oli paras.

Muuta en sitten muistakaan.
lähdön kello ja näyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti