tiistai 27. syyskuuta 2011

Knivsta


Maanantaina yritin kovasti pitää vapaapäivää. Treenit alkamassa, jotain pitää tehdä. Lähdin etsimään Knivstan BMX-rataa. Osoitetta sinne ei löytynyt, koska se kuulemma sijaitsee keskellä metsää. Heti kun saavuin Knivstaan oli tien vieressä kartta mitä Knivstassa on. Tälle kartalle oli merkitty myös BMX-rata (joka peitti neljänneksen Knivstaa).

Rata todellakin sijaitsee metsän keskellä. En ole varma meninkö helpointa reittiä, mutta melko yksinkertainen se oli. Boängsvägeniltä kääntyy parkkipaikalle. Heti parkkipaikan jälkeen kulkee pururata parkkipaikan suuntaisesti. Lähde oikealle ja 500metrin päässä rata näkyy oikealla.

Rata on hyvä paikka lapsille harjoitella. Pääsääntöisesti kummut oli pieniä, joten varmasti kivempaa tahkoa niitä läpi kuin isojen ratojen isoja ylämäkiä. Itselläkin oli kivaa polkea, muutama oikeasti hauska paikka ja sitten lopun pump-track oli niin nopea rytminen että oli hauskaa yrittää pysyä mukana.

Tuntuu, että mitä pienempi paikka sitä ystävällisempiä ihmisiä siellä on. Tai ainakin Knivstalaiset oli erittäin ystävällisiä. Kutsuivat minut ensi maanantaina kauden päättäjäisiin pitseriaan. Tottahan toki olen mukana. En tiedä mitä siellä teen, enkä tunne ketään, mutta sittenhän sen näkee.

Tiistaina oli elämäni ensimmäiset ei tekniikka treenit. Pointtina pelkästään täysillä polkeminen. Olihan se vähän erilaista. Omalla tavallaan hauskaa. Tykkään kyllä kokeilla wheelaus juttuja yms. nyt ne vähän jäi, mutta välillä mentiin jopa kovaa, voin vaan kuvitella miltä niistä tuntuu jotka ajaa oikeasti kovaa. Se on varmaan kokonaan eri laji. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti