keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Taantuma vaihetta pitelee


Taantuma vaiheen kesto tähän mennessä 3 päivää, mutta tuntuu kamalalta kun ei joka kerta opi jotain uutta. Maanantai oli ihan perus aloittelijoiden treenit, ei mitään suuria hurraa huutoja kaikunut omien korvien välissä, mutta eilinen oli täysi pohjanoteeraus. Treeneihin lähtö, auto ei starttaa. Radalle matkaa 10km ja kamala keli, mutta treenejä ei väliin jätetä. Viisi miestä katsoo parvekkeelta kun lähden ja kyseenalaistaa onko siinä mitään järkeä. Lähden kuitenkin. Eksyin, eksyin ja eksyin. Vihdoin radalla, reidet tulessa. Liian huono keli, niin treenit on vähän niin ja näin. Porukka tippuu vähitellen pois ja pian treenit lopetetaan kokonaan. Miksi en voinut jäädä kotiin? Positiivista? Uusi harjoitus, leikkien ajaminen. Pumptrackin ajo pikku hypyillä, jotka piti vielä tehdä vinoon. Hauskaa kuinka pysyy pystyssä, vaikka tulee ihan mutkalla alas! Tänään keskiviikkona onkin sitten pakollinen vapaapäivä (ei edes wakeboardia) kun reidet sai vähän liikaa rasitusta eilen.

Tämä saattaa taas olla urpotietoa, mutta tämä aine on kyllä ketjujenpelastaja. Ja tietenkin tuommoinen luonnonmukainen vaihtoehto :)


















Tiistaina alkoi kaivinkoneen käytön harjoittelu. Siirtelin; nostelin ja työntelin, hiekkakasaa paikasta toiseen. Taka-ajatuksena siis osata käyttää kaivinkonetta jotta voin rakentaa BMX-rataa. Kivaahan sillä oli leikkiä, melkoisen suuri olo, kun jättimäinen kone ohjattavana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti