keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kelit huononee ja porukka vähenee. Tämän viikon treeneihin on kuulunut sprinttejä (ylä ja alamäkeen), porttilähtöjä, mutka ohituksia (kaksi lähtee ajamaan peräkkäin, taaemman pitää pysyä toisen takana, kunnes mutkassa saa ruveta ajamaan täysiä), keulimista, porttia, keulimista, porttia, keulimista. Iloisia uutisia on se että molemmat sujuu taas hivenen paremmin. Kehitys on hidasta, mutta sitä tapahtuu, suuntaan tai toiseen.

Harjoittelussa ei liiemmin mitään uutta ole ollut. Rata on päivä päivältä märempi ja märempi. Raskaampi, hitaampi ja kuraisempi. Huomenna olisi hyvä pitää vapaa päivä, mutta taidan silti mennä katsomaan mitä treeneissä tehdään.

Pyörä on aloittanut hajoilunsa. Johan siitä alkaa olemaan 2 kuukautta kun sen ostin. Muuta huoltoa en ole osannut tehdä kun ketjujen kiristys, rasvaus ja koko pyörän pesu. Takapyörän navassa on kuulemma jotkin läpät rikki, josta johtuen pyörä pyöräyttää välillä vähän tyhjää kun sitä polkee. Eräs elite kuski sanoi, että tuo on jonkin sortin ongelma GT:llä. Hän ajoi viime vuonna GT:llä ja hän joutui vaihtamaan ne kuudesti. Haloo mä aloitin BMX:n ettei mun tarvis osata huoltaa pyörää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti