sunnuntai 28. elokuuta 2011

Vähemmän löpinää, enemmän asiaa

Eilen aamulla "joukkueenjohtaja" (en keksi parempaa lagledare käännöstä), kiersi kaikkien asuntoautot tarkistamassa onko kaikki paikalla, onko numerot oikein, hoiti ilmoittautumiset jälki-ilmoittautumiseen. Tänään en ollenkaan hoksannut että minun pitäisi tehdä jotain. Onneksi homma vielä hoitui. Kisat alkaa toisena päivänä pari tuntia aikasemmin, jotta pitkämatkalaisetkin kerkeää kotiin.

Lähtöportin korkeudelle sain arvioita 5-8m väliltä, täsmätieto kuitenkin kertoi portin lepäävän 4,8m korkeudessa. Kööpenhaminassa supercross portti oli 8metrin kokeudessa ja normi ihmisten portti 5 metrissä. Nyt siis uskallan lähteä jo isojen kisojen portista. Kungsbackan portti näyttää kuulemma korkeammalta koska lähtö on niin jyrkkä, tai suoraan käännettynä lyhyt.

Ruotsin kisoihin voi osallistua vaikka olisi suomalaisesta seurasta. En tarkalleen tiedä minkä seuran numero sitten tulee, mutta se kuulemma onnistuu. Jos on ruotsalaisen seuran pyöräilijä niin voi osallistua ruotsin mestaruuskisoihin, vaikka ei olisi ruotsalainen. Tämä oli vähän erikoinen info.

Kokeneemmat olivat myös tajunneet laittaa kenkiin sanomalehtiä, itse en tajunnut. Jotenkin olen kuivattanut vain puhtaita kenkiä sillä tavalla. Jatkossa taas pitää muistaa. Märillä kengillä ja uteliaana menin kyselemään spd-polkimien ja kenkien hintoja. Siis tarkoitan niitä lukkopolkimia. Kengät maksoi noin 900kr ja polkimet 600kr. ei niin pahat kuin olisin luullut (rakas joulupukki..)

Pyörähuollon yhteydessä jarru kiristettiin, niin takarenkaan vanne piti puhdistaa joka kierroksen jälkeen koska muuten se jarrutti kokoajan.

Kerta kaikkiaan mainio viikonloppu. Päivän päätteeksi 7 vuotias tyttö oli vuorenvarma että ajaa minua kovempaa. Hän on erittäin hyvä 7 vuotias, mutta joku järki sentään. Siinä vaiheessa kun kukaan muu ei uskaltanut sanoa kumpi voittaa, nousi pala kurkkuun. Mitä ihmettä, kuinka huono oikeasti olen, jos ketään ei usko että voitan 7 vuotiaan tytön. Maanantaina nähdään!

Meidän asuntoauto meinikiä

Epätoivoista radan kuivausta aamutuimaan

Lämmittely paikka

7-9vuotiaiden tyttöjen lähtö

Tälleen lämmiteltiin omaa vuoroa odotellessa. Toisilla oli myös pikalukko satulassa niin että pystyi istumaan normaalisti.

Suuremmilta loukkaantumisilta säästyttiin, käsittää vain fyysisen puolen.

Portilta: Yksi ryhmä lähdössä, toinen odottaa valmiina takana, kolmas ryhmä odottaa kuvan etualalla.
Asuntoauto alue radan vieressä


Palkintojen jako

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti