lauantai 27. elokuuta 2011

BMX kolminaisuus: Vesisade, kisat ja Outi

Aamulla vielä psyykkasin itseäni, että vesisade on minun kannalta hyvä, koska muut ei voi mennä niin kovaa kuin ne menisi muuten. Radalla huomaan että on rata pehmeä minullekin. Silti vielä vähän jaksan uskoa että muiden vauhtiin tällä oli suurempi merkitys (seuraavan päivän kisapsyykkausta)

Kisat ajoin 17+ sarjassa, joten tuloksen pystynette päättelemään. Kerran en ollut viimeinen, vaikka kukaan ei kaatunut. En ymmärrä mitä se yksi oikein jäi säätämään lähtöportille. Mutta todellisuudessa kisat meni hyvin. Jalat tuppaa jähmettyä yhä kisatilanteessa.

Lähtökarsinoihin liittyen; täällä homma oli hoidettu eri tavalla. Lähtökarsinoita oli vain 8 (jotta kaikki mahtuu katoksen alle). Ja takana oli numerot mistä karsinasta lähtee mikäkin heat. Toimivaa, pakko sanoa. Myös tälleen isommissa kisoissa homma pyörii vauhdilla ja pitää olla kartalla milloin on oma vuoro.

Kaikki kurasia, vain yksi suihku, joka sekään ei toimi. Itse ajattelin tyytyä kohtalooni, mutta onneksi kokeneemmat henkilöt (kaunis ilmaisu vanhemmista ihmisistä) tajusi kysellä paikallisilta urheiluhallia jossa pääsisi suihkuun. Keilahalli antoi tilansa käyttöön. Kiitos heille!

Viime kisojen ilmoitustaulu ohjeet ei päde tähän kisaan, mutta systeemi oli melko selkeä:
Ilmoitustaulu josta pitää löytää oma nimi
Heatti ja porttipaikat
Lähtökarsinat
Lähtökarsinat ja numerot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti