tiistai 9. elokuuta 2011

Aloittelijoiden ryhmä kokoontuu

Maanantaina radalla oli Outi ja 16 ala-aste muksua. Treenit oli hauskat. Eka lämmittelyksi parit kierrokset. Sit pumppaamisen tekniikkaa ja kokeilua. Eli ajettiin kahta viimeistä suoraa, joissa on eniten noita pahkuroita matkan varrella. Sitten juomatauko ja vaihto ekalle suoralle. Kaksi lähti kerrallaan ja eka suora piti ajaa niin kovaa kun pysty. Pointtina että polkeminen alkaa heti kun pahkurasta on päästy yli. Viimeisenä parikertaa 4 hengellä koko kierroksen kisoja. Tämä oli yllättävän hyvä treeni, koska treenatessa ei ole tullut paljon oltu radalla yhtä aikaa muiden kuskien kanssa. Huomasin, että jos on mutkassa ekana niin kannattaa ajaa sisältä, koska muuten ohittaminen on melko helppoa. Ainakin pätee tässä Märstan radan ekassa loivassa ja pitkässä mutkassa. Hei ja kaikkihan on taas amatöörin arvuuttelua! Treenien päätteksi oli leikki, maahan piirrettiin neliö ja kaikkien piti ajaa neliön sisällä, jos ajoi ulos tai koski jalalla maahan, niin tippui pelistä. Neliötä pienennettiin niin pitkään, että jäljellä oli vain yksi kuski. Ensi maanantaina uudestaan, niin muksut alkaa tottua muhun ja lopettaa mulkoilun.

Tiistain treenit, oli melko vaisu suoritus maanantain hauskanpidon jälkeen. Kuraisen ja pehmeän radan nähtyään mj-kuskit pakkas autot ja luikki karkuun. Pääasiassa koko treeni ajettiin pumptrackejä, jokainen oman mielensä mukaan. Neuvot toki niistin ulos, kun niitä ei automaattisesti tullut; liian vähän liikettä. Varmasti totta, mutta kyllä se jo paremmin menee. Paljon paremmin!

Viikonloppuna pumppasin pyörän renkaat ja voi pojat että se kulkee kovaa, ei tarvi pumpata sitä rengasta lyttyyn, vaan saa kaiken ilon irti tehdystä työstä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti