torstai 4. elokuuta 2011

Pumppaa pumppaa

Kun käyttää videota treenissä apuna, ymmärtää paljon paremmin mitä tekee ja mitä ei tee :)

Otsikon mukaiset on fiilikset. Treenaaminen on tyssännyt pumppaamiseen. Aloittelijoille ei oikein keksitä muuta treeniä. Niistämällä olen saanut ulos muutaman vaihtoehdon, jotta treenaus pysyy mielekkäänä. Elikkäs manuaalit, aloita sillä että saat pyörän menee yli ilman polkemista. Sitten vaan opettelee löytää tasapainon siitä (työn alla). Onpa vaikea suomentaa näitä.. kuitenkin jalat tekee työn. Huomio; sormi jarrulla kokoajan! Tämän jälkeen sama radalla. Joku toinenkin nybörjare treeni oli mutta en muista sitä nyt.

Uusia mainioita kavereita on löytynyt matkan varrelta, joten treenaaminen on paljon hauskempaa. Radalla hurahti eilen 2,5 tuntia ja tänään 1,5 tuntia, vaikkakin rengas oli lähes tyhjä. Tänään tosiaan treenattiin porttilähtöjä. Elämäni eka oikea porttilähtö (pyytänen anteeksi Suomen porttien väheksyntää). Porttitreeni oli kivaa. Aika vaan hurahti. Näitä lisää!

Haluaisin opetella hyppimään, mutta se on todella epätasapainoista. Aina jos meinaa lähteä ilmaan, ohjaustanko kääntyy ja alastulo on kamalaa. Knivstassa on kuulemma pikkurata, jossa on pikku hyppyreitä, sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti