keskiviikko 31. elokuuta 2011

Outi ottaa osaa eliten treeneihin

Tiistain treeneissä oivalsin että wheelaus menee aina pieleen koska pusken jaloilla liian aikasin. Takarengas ei ole vielä kummun yli, joten kun pusken niin eturengas tippuu. Toisaalta kun puskin jaloilla myöhemmin niin pyörä kerkesi lähteä ilmaan. Pieni kysymysmerkki leijuu vielä tämän asian yllä.

Tänään menin radalle 5ltä jotta voin harjoitella 1,5tuntia ja sen jälkeen katsoa svea eliten treenit. (Joku juttu että yli 13 vuotiaille tukholman alueen kuskeille pro treenit kerran viikkoon). Omat treenit oli kivat. Koko radan kiertäminen pelkästään pumppaamalla onnistui taas, tämä lisäksi kiersin rataa väärin päin, joka osoittautui kivemmaksi kun osasin kuvitella. Kuitenkin suurin ilon aihe oli, kun saatiin hyppyrin päälle levy, niin että voi turvallisesti harjoitella hyppimään. Pari kertaa kerkesin kokeilla kun eliten treenit alkoi ja piti lopettaa. Yhtäkkiä yllättäin eliten valmentaja kutsui minut mukaan treeneihin. Kerrassaan mainiota!

Ensimmäiseksi oli 6 ryhmissä koko radan pumppauskierros, tämän jälkeen kahden ryhmissä koko radan pumppaus. Tauko väliin ja kahden ryhmissä koko radan kisa, sitten taas 6 ryhmissä koko radan kis(noin 80% maksimista). Sitten siirryttiin treenaamaan toista suoraa. Tarkoitus oli hypätä kaikkien hyppyrien yli (ja toki kukin teki mihin itse kykeni). Valmentaja selitti että kaikista tärkeintä olisi pystyä hyppäämään toinen tupla, koska muuten ei ole vauhtia enää viimeiseen triplaan. Itse yritin vain jotenkin säilyttää vauhdin, jotta voisin hypätä viimeisestä triplasta puolet, mutta reisille meni sekin :)

Tästä juomatauko ja koko radan kisa samoissa kuuden ryhmissä koko radan kisa (noin 80-90% maksimista). Tämän jälkeen kolmannen suoran treenaus. Pointtina oli wheelaus. Ensimmäiseksi valmentaja sanoi, että ensimmäinen vauhtiwheelataan (nostetaan eturengas ensimmäisen kummun yli), toinen ja kolmas normi wheelataan. Sitä sitten tehtiin tovi taas kaikki kykyjensä mukaan. Sitten ohjeet muuttui että wheelattiinkin eri tavalla. Varmasti hyvää treeniä noille jotka handlaa homman. Itse olin vähän turistina katselemassa. Toki yritin.

Viimeisenä oli vielä kolmannen kerran koko kierroksen kisa, mutta tällä kertaa täysillä. Tähän loppui treenit, mutta toki itse jäin vielä kokeilemaan hyppyjä. Loppujen lopuksi treeniä kertyi 3,5h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti