torstai 6. lokakuuta 2011

Viimeistä viedään

Viimeiset Märstan treenit jäi hieman laimeiksi. Vesisade ja valmentaja ei päässyt paikalle. Treenejä ei ollut suunniteltu, joten treenasimme täysiä kierroksia täydellä vauhdilla. Noin 6 kertaa putkeen. Tämän jälkeen vapaata rentoa omaa ajoa, wheelausta ja hyppyjä. Tämä ei nyt ollut ihan paras järjestys, niistää ensin kaikki voimat ulos ja treenata sen jälkeen tekniikkaa.

Huomasin yhdellä pojalla bilteman polvisuojat. Ne näytti ihan hyviltä, joten menin katsomaan netistä. Paketti missä on polvi ja kyynerpää suojat 16e. En tiedä millaiset kyynerpääsuojat on, mutta tosiaan polvisuojat näytti hyviltä.

Yritin niistää treenivinkkejä Suomea ja Jyväskylää varten missä ei ole rataa käytettävissä. Sain hyppyrin rakennusohjeet, siis puuhyppyri jonka voi laittaa sopivan alastulon luokse. Ja sitten on helppo siirtää kauemmas ja kauemmas kun kehittyy.

Myös yleinen vinkki oli vaan ajaa niin paljon kun mahdollista. Myös skeittipuistoissa/halleissa. Olisin kuitenkin kaivannut helppoja "temppuja" pyörällä. Esim jos menen radalle ja ei ole mitään ideaa mitä treenaa niin ei myöskään aivottomaan ajoon löydy niin paljon intoa, tai ainakaan into ei kestä niin pitkään. Minulla on Jyväskylässä mahtava paikka rakentaa oma treenipaikka, joten hyppyri ja pumptrack suunnitteilla.

p.s. en itkenyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti