tiistai 11. lokakuuta 2011

Sateinen syksy

Suomalaistuminen on alkanut vetisesti. Tosin viime sunnuntaista ei ole valittamisen sanaa. Turun radalla hujahti 6 tuntia. Päivä oli mitä kaunein, mitä nyt toki ajoseura pieksi säänkin :) Mainiopäivä, vaikea oli lähteä pois. Pieni aloitus parkki bemaxi elämäänkin. Hyppy jonkun pienen pienen esineen yli, voi olla yllättävän vaikeaa! Saati sitten taakepäin meno bemaxilla.. Harjoitellaan.

Maanantaina olinkin jo Jyväskylän katuja kurvailemassa. Ajelin kurvaillen alamäkeä alas, vahingossa kokeilin kurvaillessa tavallaan kuormittaa ja keventää, eli joustaa jaloista. Ja sehän tuntui mahtavalta. Kaikki muut jäykkä polvet kokeilemaan samaa!

Tiistaina ajellessa taas heräsi kysymys, kun ajaa mahdollisimman kovaa, niin saako pyörä vatkata puolelta toiselle. Itsestä tuntuu, ettei sillon aja suoraa, mutta se on kevyempää.. Kuuma peruna on, että onko se sitten nopeampaa? Jos ajattelee vaikka lähtöä kummun päältä, onko täysiä polkemiseen jonkinlaista tekniikkaa, etten nyt runnoisi väärällä tyylillä ja pian pitäisi opetella tekemään asiat toisin.

Elämä on ihanaa Suomessakin, huomenna Norjaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti