maanantai 11. heinäkuuta 2011

Laivautuminen Ruotsiin

4.7. Matka alkoi 1:00 Jyväskylästä. Laivaan noustiin Turussa. Melko halvaksi osoittautui toi risteily joka lähtee aamulla Turusta ja on illalla Tukholmassa. Jotain 40e hytin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hej! Olisi mielenkiintoista kuulla lisää, miten tutustuit lajiin ja kuinka usein treenaat yms? Olen itsekin pohtinut pyörän hankintaa ja muiden kokemukset kiinnostavat kovasti! Olenkin tainnut nähdä sinut joskus Lahdessa ajamassa :)

    VastaaPoista
  2. Lajiin tutustumisessa palataan vuoteen 96 kun ajettiin motocrossia ja poikien kanssa polkupyörillä keksittiin puistocrossi (=oma rata puistossa jota ajettiin kilpaa). Perhe tuttu kertoi että kanadassa ajetaan BMX racingiä ja siitä lähti tutustuminen.. pikkusen kiven alla ollut tiedot. 2007 taisin ostaa BMX pyörän, mutta silloin ei ollut racing pyöriä saatavilla Suomesta. 2010 ekaa kertaa Turun radalla ja 2011 Lahdessa ekat kisat.

    Aikaisemmin en oikeastaan treenannut. Nyt yritän käydä joka päivä vähän, mutta se ei tule toteutumaan. Tällä hetkellä tosin vain yhtenä päivänä jäänyt väliin :) Ainakin tälleen aloittelijana huomaa melko herkästi kun tulee väsy niin pyörä vaihtuu häräksi ja laji rodeoksi.

    Minulla ei ole muita kun positiivisia kokemuksia BMX:stä. Pyörä alle ja radalle! Aina vaan mukavampaa päivä päivältä :)

    VastaaPoista